Friday, December 2, 2011

Hanif's First Day After A Month & a Half

Hari pertama Hanif pergi nursery selepas sebulan setengah cuti. Demam, surgery dan full recovery. Alhamdulillah  sehingga sekarang dia dah ok.

Sebenarnya Hanif is not discharge from the hospital yet. Sebulan lagi kena jumpa doktor untuk follow-up check up. In the mean time, if anything happen to him such as high fever kena bawak balik ke hospital and admit. Kalau dalam masa sebulan tak jadi apa-apa by the end of December boleh discharged.
Okey, back to the topic. Sungguh happy bila dapat jumpa geng-geng dia pagi tadi. Semua dok tanya mana dia pegi & kenapa lama tak datang. Macam-macam soalan sampai tak larat nak jawab. Keluar dari kereta dengan gaya macho yang bagi saya agak kelakar juga. Malu-malu kucing :)

Kalau siang hantar ke nursery memang dia asyik main je. Orang lain tidur pun dia boleh main sorang-sorang. Ingat bila balik bolehlah main-main dengan dia tapi dah tertidur awal. Padahal baru 9.30mlm. Biasa kalau tak jenguk 12.00mlm memang tak lelap. Pukul 11 dah bangun dan boleh layan Nada Cinta kira ok lah tu kan. Then lepas tu boleh tidur balik.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...