Saturday, October 29, 2011

Ceritanya begini

Hari ni genap hari keenam Hanif demam since Ahad pukul 3.30 pagi di mana temperature dia tiba-tiba naik secara mendadak. Makan ubat kebah sekejap then naik balik. Dah pergi hospital dua hari lepas pun tak ada perubahan yang memberangsangkan. Operation Hanif sepatutnya 10 November 2011. On the 3rd kena pergi hospital untuk check lagi. Kalau dia masih dalam keadaan kurang sihat, operation tu kena postpone.

Sesungguhnya kalau boleh tak nak lah tarikh untuk pembedahan tu ditunda. Susah. Kesian sangat kat dia asyik demam je. Bila dia demam, sayalah orang yang paling susah hati. Kena pulak sekarang ni dia tak mau makan. Syukurlah tadi ku bawa dia keluar jadi ada jugak dia makan nasi. Balik tadi terus dia tidur kepenatan. Dari petang tadi sampai laa ni dia asyik nak tidur je.
ini dah tak larat sangat
Ni pun baru je lepas bagi ubat dan terus mandikan dia. Harap-harap demam dia akan turun selepas satu jam. Kalau tak ok jugak memang pergi sepital lah malam nih. Nak menelan pun payah. Minum air pun susah nak telan ape kes. Sampai meleleh-leleh keluar. Mama pulak yang rasa macam nak menangis :(

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...