Sunday, February 13, 2011

Perancangan untuk hari ini

Assalammualaikum & salam sejahtera @ selamat malam ;)

Saja nak share kat sini aktiviti saya untuk hari ini hehe... Sekarang ni dah pukul 12.10am. Saya dah siap packing dah baju saya dan Hanif. Tak banyak, satu beg sahaja. Kita share dua orang. Bukan nak pergi jalan jauh pun. Dekat je. Excited betul rasanya sebab dah lama sangat tak pergi bercuti. Untuk percutian kali ini pun kami sekeluarga hanya pergi untuk satu malam sahaja sebab dekat. Kalau jauh bolehlah stay 3-4 malam. 

Tadi masa packing baju, Hanif pun sibuk sangat nak masukkan lampin dia dan segala-gala baju yang lain. Wahh...excited betul anak mama. Walaupun papa kata tak confirm nak pergi, baju mama dan Hanif dah siap kemas tinggal nak masuk beg je. Kalau papa nak kata tak jadi pun tak boleh jugak sebab kita dua orang dah excited lebih :p.
bihun ni dari Liza's Kitchen bukan dari saya hehe...

Jap lagi nak get ready barang-barang untuk dimasak awal pagi nanti sebab kalau beli memang tak berbaloilah. Mahal dan nak kata sedap pun tak jugak. Akhirnya dibuang ke dalam tong sampah. Jadi, kalau boleh masak sendiri apa salahnya. Lagi jimat betul tak? Menunya ialah Bihun goreng, Nugget & Sardine Sandwich(memang menu kegemaran). 

Okeylah. Malam pun dah lewat. Saya mengundurkan diri dulu ye. Lambat siap nanti lambatlah acik tidur hehe...


1 comment:

  1. Hello there,

    I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

    I sincerely appreciate your time and consideration!


    http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



    Azlina
    scorpluto35@yahoo.com


    please delete this after done, thanks

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...