Tuesday, October 19, 2010

Semester Baru

Semester ketiga untuk tahun 2010 ni. Bila daftar hari tu, plan nak ambik 3 subjek sekaligus tapi bila dah start kelas rupa-rupanya cuma dapat ambik 2 subjek jer sebab "clash". Aduhai...nak tambah subjek lain tak boleh sebab dah terlambat. Maklumla acik ni masuk kelas pun minggu ketiga hehe...

Nak kata bosan tu memanglah bosan sebab tak ada geng. Syukurlah ada satu subjek tu acik ada geng. Kalau tak memang tak bersemangat la nak study. Tambahan pulak subjek dengan  "lecturer" yang mengajar tu kira best jugak. So rajin sikit la.

Assignment tu tak payah cakap memang sentiasa ada setiap habis kelas. Walaupun subjek tak banyak tapi assignment yang diberi oleh "cikgu" memang tough. Terkial-kial jugak acik nak menyiapkannya.

mcm ni la rupa acik bila dah stress ;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...