Wednesday, October 20, 2010

Keluhan Assignment

Hari ni pun ada kelas jugak. Kira semester ni acik ada kelas 2 hari seminggu iaitu Isnin dan Selasa. Tadi sampai kelas dalam pukul 6.15 petang. Urmm, kira awal jugak or sampai pada masa yang tepat. Biasa acik ni sampai dalam pukul 6.30pm ngeee...

Sampai je terus bukak beg keluarkan "lappy" heh, nak buat kerja la konon. Assignment & exercise yang 3 minggu lepas pun tak siap lagi. Last week, bila datang kelas lupa nak bawak Hard Disk so tak dapat copy slides dari lecturer. Bila balik rumah tak tau nak buat apa ditambah pulak dengan kemalasan, memang menjadi la.

Sebenarnya acik ni risau pasal assignment yang Miss bagi pada minggu lepas. Kena buat Newsletter. Adoi... Yang sebenarnya kalau pasal nak buat tu tak ada kisah sangat hehe. macam tak biasa pulak dengan assignment yang melambak-lambak. Nak buat Newsletter ni kena kreatif. Ni yang letih nie. Lecturer acik ni tak kisah sangat dengan isi kandungan "Newsletter" tu tapi, yang pentingnya macam mana kita nak mengolah "Newsletter" tu nanti. Acik ni dah la orang kata macam apa? "Buta seni". Haaaa, itu yang payah tu. Tak ada idea, macam mana nak buat.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...