Wednesday, January 12, 2011

Facebook NOT shutting down March 15

Assalamualaikum & Salam sejahtera...

Memang sungguh-sungguh memeranjatkan apabila tersebarnya berita yang menyatakan Mark Zuckerberg buat announcement nak shut down Facebook secara rasminya pada 15th March 2011. Biar betul kan. Mana tak nya. Untung juta-juta tapi nak shut down. Dia kata dia tak kisah pasal duit. Yang paling penting sekali dia nak kembalikan kehidupan dia sebelum dan nak akhirkan semua kegilaan Facebook ni. Disebabkan Facebook jugak  hidup dia musnah.
Tapi saya rasa khabar angin je kot sebab saya baca:-


There's a silly rumor exploding on the Internet this weekend, alleging that Facebook is shutting down on March 15 because CEO Mark Zuckerberg "wants his old life back," and desires to "put an end to all the madness."

We have official confirmation from Facebook Director of Corporate Communications Larry Yu that the rumor is false.

We asked him via e-mail if Facebook was shutting down on March 15, to which he responded, "The answer is no, so please help us put an end to this silliness.".......nak baca lagi boleh klik SINI,

Kita tunggu dan lihat je lah nanti. Tapi sebagai langkah-langkah "precautions" untuk gambar-gambar yang ada kat dalam Facebook tu (ye lah...penat posing kan), mesej-mesej dan info-info yang penting boleh lah download siap-siap, kalau tak nanti gigit jari :p.

Mungkin ada keburukan bila dah tak ada Facebook nanti tapi mana tau ada kebaikan disebaliknya. Pada pendapat saya kalau boleh tak nak lah shut down FB tu kan...kan...kan...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...