Monday, October 5, 2015

FEEDBACK Customers Sugarmello Bakery

Assalamualaikum...

Kalau dah free sampai dua tiga entri Cik Siti buat satu hari. Lepas tu senyap dua tiga minggu kan hehe... Biasalah tu. Dulu hari-hari boleh taip duduk lama-lama. Sekarang ni nak duduk depan lappy pun kena perang dulu dengan si kenit. Baru dapat chan... Kalau tak dia nak berkepit je walaupun dah dua tahun.

Minggu lepas, Sugarmello Bakery dapat banyakkkk feedback positif dari pelanggan. Feedback Brownies dan Congo Bars lah... Happy tau bila orang suka apa kita buat. Kira apa yang mereka laburkan itu orang kata adil dengan apa yang mereka dapat. Alhamdulillah... Ada jugak feedback sebelum ni tapikan kena cari dulu scroll whatsapp. 







Sebenarnya saya jenis tak kisah tak nak post komen-komen positif pelanggan di dalam Instagram, Facebook atau Blog. Sebab macam mengganggu pemandangan mata huhu... Orang nak tengok gambar kek tapi nak fokus tak boleh sebab ada gambar bertulis mengganggu. Rupanya cara saya kurang betul kerana ia merupakan salah satu cara kita marketkan produk kita. Bila ramai pelanggan bagi feedback positif pelanggan-pelanggan yang baru yang nampak akan lebih yakin. Oleh itu saya mula post sikit-sikit komen-komen positif dari pelanggan kami. Alhamdulillah...








No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...