Thursday, June 13, 2013

Lupa lagi!

Aduhai... Bila dah asyik fikir nak beranak lagi 3 bulan, lepas tu fikir pulak nak kerja huwaaaa terlupa lagi check-up Hari Rabu lepas. Semangat waja nak bekerja ni. Malam tadi baru teringat. Rasa macam check-up sebulan sekali, padahal every two weeks kena datang. Tak tulis dalam diari macam tu lah jadinya.

Bila call seperti sebelum ni cakap je kat nurse terlupa semalam punya appointment. Daripada tak datang langsung. Better call daripada kena marah. Nanti nurse akan set appointment baru. Janganlah dah salah pastu marah-marah kan. Datang je bila-bila dorang suruh. Rupa-rupanya semalam depa call aku tak angkat. Baru perasan ada miss call.

Dah set appointment untuk this Friday. Tulis siap-siap dalam diary & harap-harap tak lupa. Sekarang ni nak pulun kerja untuk lagi 3 bulan. Sarat tak sarat redah je. Balik rumah pengsan. Sungguh rasa risau.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...