Monday, December 31, 2012

"Google Code Subversion Repository"

Tension beb, bila bukak blog. Tetiba je keluar macam ni:


Mana taknya, sebab bila asyik keluar je orang pun akan malas nak visit blog & automatically traffic akan drop. Dah la tukar domain, pastu ada pulak macam ni memang tak de sape nak datang jenguk. Orang malas nak "click2".

Alhamdulillah cari punya cari, godek punya godek barulah
tahu sebab apa jadi begitu. Rupanya saya ada add RECENT COMMENT gadget. The problem is coding kat situ dah rosak aka ada error. Tu yang menyebabkan asyik keluar je benda alah tu. Ingat saya seorang je yang kena. Rupa-rupanya semua visitor yang datang menjengah ke blog ni akan face the same thing.

Bahaya tau sebab nanti orang tak nak datang dah blog kita sebab mesti depa kata ada virus huhuhu...

How to solve is, saya just delete je gadget RECENT COMMENT tu tadi. Alhamdulillah semua dah ok.

;)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...