Tuesday, September 2, 2014

Semangat yang hilang

tup..tap...tup...tap

Sekarang dah September. Last update blog bulan April aritu ngeee... Empat bulan sekali baru update blog. Maju jaya sungguh. Tak kerja pun tak ada masa nak update blog tau. Bila ada free time, masa emas tu digunakan untuk merehatkan diri, membaringkan diri dan main game hahah... Hobi katanya.

Nak dapat semangat balik menaip bukan senang. Lagi-lagi di zaman yang segala-galanya SMART. Patutnya boleh je nak berentri dari "smartphone". Tapi guna lappy atau komputer lagi syok. Bebas menaip. Alasan je semua tu kan...

Sebenarnya, kembalinya aku di sini adalah kerana semangat yang hilang timbul kembali. Banyak nak share ni. Jumpa semangat tu di sebalik bantal yang empuk. Ingat senang ke akak memalam ni nak berjaga menaip. Dengan boss kecik Muhammad Hadif yang bila dah tido akan bangun setiap jam, setiap setengah jam hanya kerana nak mengempeng. Kau hangin dak? Hangin tak hangin kau layan je lah. Kau marah menjerit histeria pun kat dia bukannya dia paham. Lagi dia melalak adalah. Sudahnya kau yang surrender. Ni tercongok-congok menaip dengan kelajuan tahap maksima. I try to make it short! Kununlah...

Apa nak story ni ehh.. Lupa lak.

Ooooohh pasal DIET.

Dah lama akak tak cerita pasal Diet Seimbang kan. Pasalnya aku ni pun dah tak seimbang hahaha...

Oklah oklah...serius serius ni.

Nak buat ikrar mulai dari hari ni akak akan merajinkan diri untuk update Diet Seimbang kembali naaa...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...