Wednesday, September 24, 2014

Actually ak tak ada idea nak karang apa hahaha...

Nak cerita memang hari-hari pun ada aktiviti tapi nak menaip tu malas. Nak cerita insurans pun bosan.

Hmmm...

BTW...

Sugarmello dah ada produk baru tau. Tepung Instant Congo Bar. Korang boleh buat sendiri je. Beli tepung yang dah siap pack tinggal tuang je. Nak tak nak? Brownies pun ada jugak tapi kami keluarkan Congo Bar dulu. Biasa korang panggil apa ekk kalau tepung dah siap ni? Premix eh? Hahh tak kisahlah panggil apa pun yang penting amat menyenangkan kerja korang.

Nak berniaga pun boleh. Belian secara runcit atau borong sangat dialu-alukan. Cara-caranya semua ada kat pack tu. Nanti korang ikutlah langkah demi langkah. Mesti berjaya!

Harga ?

RM12

Promosi pengenalan sehingga 01 Oktober 2014 dengan harga RM10 tidak termasuk pos.

Nak tempah PM je Facebook: Sugarmello atau lawat instagram @sugarmello2u

Tepung ni saya yang buat. Jadi Secret Recipe dari saya dan hanya Sugarmello yang ada hehehe...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...