Wednesday, January 4, 2012

Selamat Tahun Baru | Happy New Year!!!

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Kata orang, tahun baru adalah untuk azam baru. Ye ke. Biar pun terlambat aku tetap nak ucapkan Happy New Year @ Selamat Tahun Baru 2012 untuk semua rakan-rakan bloggers dan pengunjung yang datang berkunjung ke blog ini.


Semoga apa yang kita hajati pada tahun ini akan dapat di capai. Mungkin ada cita-cita atau angan-angan yang tak dapat dipenuhi pada tahun lepas, tapi tak apa boleh postpone untuk tahun ni hehe...

Tapi janganlah asyik nak tangguh je. Takkanlah setiap tahun nak berazam yang sama je kan =)

"Semoga damai dan kasih Allah mengisi setiap hari dalam hidup Anda dan cahaya jalan Anda melalui Tahun Baru. Berharap anda dan keluarga anda selalu selamat dan bahagia. Selamat Tahun Baru 2012"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...