Wednesday, September 28, 2011

First attempt from Iphone

For the past few days till today, as usual I can't sleep even the clock is ticking 12.30am. Huh... All this is because of my badly cough and on top of that I'm starving too huuwaaa.

Jadi, untuk cuba "memengantukkan diri" saya cuba untuk berblogging dari Iphone kesayangan. Berjaya juga cuma tidaklah sehebat kalau berblogging melalui komputer. Sebenarnya, meng"update" entri dengan menggunakan Iphone ni memang best cuma penggunaan aplikasi blogger dalam Iphone ni terhad sikit. Nak adjust font pun tak dapat. Saya cuma boleh post entri baru dan upload gambar je masuk dalam blog.

Tapi, banyak kebaikan terutamanya untuk orang seperti saya ni yang jarang jarang dapat mengadap komputer seharian. Iphone inilah teman hidupku sepanjang masa. Surf website, facebook, main game, semua bila bila masa sahaja.

...macam mana kalau pakai Blackberry? Agak agak boleh tak simpan banyak aplikasi?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...