Sunday, September 25, 2011

Little Stories about me

Alhamdulillah. My fever was gone. But, I'm still in flu & coughing. The worst thing is  I've got a tounge and mouth ulcers. It's really painful. Nak cakap pun susah, nak makan pun susah. Asal bercakap mesti terbatuk. Tekak sungguh sakit sehinggakan nak menelan pun susah.

Pergi Tesco shopping sefamili membeli barang-barang keperluan rumah. Maklumlah, di musim raya macam ni mana ada masak kat rumah bila waktu hujung minggu. Ada je "open house" di mana-mana. Sekejap lagi pun kita nak pergi makan-makan di rumah jiran pulak ;)

Paling menyeronokkan apabila memikirkan yang aku boleh membuat "cookies", yee haaa... Semua barang-barang dah dibeli. Tinggal untuk diproses sahaja. Ada juga cita-cita untuk membuat "cheese cake" sempena birthday hubby next week. Dalam hati ada rasa seronok dan suka. Walaupun nak pergi open house tapi sempat juga memasak spagethi hehe... Ala, untuk alas perut je.

Last day of Open house, See Yaa...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...