Friday, January 1, 2010

Hanif Ke Klinik

huh...semalam pergi hantar Hanif pergi klinik sebab malam tu badan Hanif panas teruk..pukul 3 pagi mama masukkan ubat ke dalam &*^&% Hanif. Lepas tu baru la dapat tidur sampai ke pagi. Kesian die...yelah badan rasa tak selesa sebab panas memang la asyik nak mengamuk jer. Pagi bangun elok laak...cergas lak tu. Ingat tak nak bawak pergi klinik tapi takut nanti demam balik lagi payah la nanti. So, pergi je la..Tapi doktor kata Hanif dah tak demam. Lagipun Hanif aktif so, doktor kata jangan risau. Kecuali kalau Hanif lesu jer barula boleh susah hati hik..hik... Lagipun doktor kata mungkin Hanif nak tumbuh gigi that's why la Hanif kurang sehat dan lain kali kalau Hanif demam selama 4 hari tak baik-baik better bawak pergi hospital...
Tengok ni mika org tak sihat... ;). Kesian, masa nih memang merengek-rengek. Biasala dah tak sedap badan tu ada je yang tak kena...

Walaupun tak sihat tapi sempat lagi tuh..apa Hanif buat?! Haaa...itu la doktor kata jangan risau... ;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...