Monday, August 17, 2015

Dua hari lagi...

Dua hari lagi hari lahir anak bujang yang kedua Muhammad Hadif. Rasa cepat je masa berlalu. Dah dua tahun jadi Breastfeeding Mom menyusukan dia. Dah nak dua tahun ni macam-macam ku umpan supaya dia tak carik nenen lagi. Tapi semuanya tak jalan huhu... Susah jugak nak"wean-off" bujang ni. Terlebih manja dari abang dia Muhammad Hanif.

Dah pandai selfie sekarang, pantang tengok muka dalam handphone

Seminggu lebih dok fikir nak buat kek apa untuk dia haha... Pening. Sebenarnya dia tak faham pun. Mak dia yang lebih-lebih nak buat kek lawa. Bila tanya papa, papa cakap buat Red Velvet Cake. Itu sahlah papa dia yang nak makan kan.

Hari ni pagi pagi buta dah bukak laptop tengok deco kek mana yang lawa. Bukan pandai sangat nak buat deco tapi saja saja seronok. Deco yang selalu buat memang simple. Sangat simple. Kalau kat Secret Recipe RV Cake RM120. Kalau buat sendiri boleh jimat duit. Bukan berkira. Tapi kalau boleh buat sendiri tu buat apa nak buang duit beli kan hehe... 5 sen tu besar tayar lori tau!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...