Friday, April 19, 2013

19th week pregnancy

Hari ni follow up check up di KK, resulted dari berat yang naik mendadak dua minggu lepas. Pelik sebab biasanya hari Jumaat tak ada check up tapi dah nurse kata datang hari ni, so datang je la and suprisingly tak ramai sangat orang. Agak selesa sikit, tak perlu nak bersesak-sesak.

Alhamdulillah hasil ujian darah menunjukkan tiada kencing manis walaupun telan air gula segelas besar tu kan. Syukur. Cuma HB pulak turun mendadak dari bacaan 13.2 ke 10. Adoi, lagi satu masalah. Darah cair. Minggu depan terpaksa datang untuk pemgambilan darah dan minggu lagi satu kena follow-up check up lagi. Ingat semua dah ok so boleh datang sebulan sekali. Tapi nak buat macam mana keadaan tak mengizinkan. Tunggu je la keputusan ujian darah minggu depan.


p/s: tak larat nak tulis entri panjang hari ni sebab terlalu penat :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...