Tuesday, March 19, 2013

Bukan sebab tahun baru ye, hi semua...


Assalammualaikum semua, Alhamdulillah akhirnya dapat jugak corat coret kat blog yang dah bersawang ni. Tak lama sangat kot kan. Tahun yang sungguh sibuk pada awalnya dan menjadi tahun yang amat memenatkan untuk dua bulan berikutnya. Bukan bermaksud nak tahun baru. Nope...

Dengan domain baru memang banyak usaha yang perlu dilakukan untuk upkan trafik seperti sebelum ni. Rasa tension jugak sebab mana nak bahagikan masa untuk godek blog, untuk blogwalking, buat kerja lain lagi. Mak bukan dok ofis je. Mak travel ke sana ke mari. Bila balik petang layan anak bujang kesayangan sorang tu sampai ke malam. Tengok trafik sejak akhir-akhir ni pun sedih. Tapi apakan daya. So, I just let it go with the flow. Respect dengan blogger yang sangat rajin blogwalking. Gua memang surrender.

Entah, rasa macam tak ada idea sangat nak berceloteh ni di tengahari panas terik menantikan hujan turun. Banyak nak story tapi nak rehat dulu. Mak kepala takleh beban sangat sekarang. Nanti kang ada yang tak bangun pulak sebab terbaring menahan rasa. See ya!! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...