Friday, September 7, 2012

Nuffnang Check Out??

Masalah lagi dengan Nuffnang. Rasa macam dah lama bersabar. Tak tau pun amount ada kat dalam akaun tu. Mungkin tak banyak tapi berbaloilah dengan segala penat lelah tulis blog ni kan walaupun kejap update kejap tak hehe. Sedih pun ada ni. Kalau dulu hari-hari boleh check. Tapi sekarang... Menangissss tak boleh log in.

Apalagi yang perlu dibuat? Dah call customer service tapi dorang kata ada masalah dengan browser. Hmmm...berbulan dah tunggu. Ingat aku sorang je kena rupanya ramai lagi. Tak apa tunggu lagi beberapa minggu. Manalah tau tiba-tiba beribu amount kat dalam tu. Rezeki lagi. Aminnnn... ;)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...