Thursday, September 6, 2012

Bahasa short cut

Alamak... Tak perasan semalam Punya entri guna ayat "short cut". So far tak pernah lagi buat entri dengan menggunakan perkataan "short cut". Harap dimaafkan ye. Mungkin entri dua tiga hari ni agak berpasar-pasar kalau nak dibandingkan dengan entri-entri sebelum ni yang guna bahasa secara teratur.

Sebenarnya, orang kata kalau blog kita banyak guna perkataan "short cut" kira dalam kategori blog yang tak berkualiti. Lagi pun susah kita nak dapat trafik dari "google search". Ye la dalam mana korang boleh search "anak ayam" jadi "ank aym" kan. Mesti lain jadinya.

Okey sesingkat itu je entri kali ini. Nak taip panjang-panjang tak sempat. Masa terhad. Semoga berjumpa lagi.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...