Saturday, July 14, 2012

Kenapa tak boleh Log in Nuffnang??



Nuffnang oh Nuffnang...

Sungguh frust sehari suntuk tak boleh nak log in. Pastu bila dah reset dan try masuk guna password yang korang bagi pun tak dapat. Rasanya dah lima kali aku reset password. Aduhhh...apa pulak masalahnya ni? Bila nak hantar ticket keluar lak mesej ni "The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form ".
Dua puluh kali hantar pun asyik keluar ayat yang sama je aduhai.

Tak pernah pulak kena macam ni tetiba jadi lak hari ni. Baru je nak tengok berapa duit yang terkumpul huhu... Manalah tau kot-kot boleh cash out. Haihhh time banyak kerja macam ni la Nuffnang buat hal.

#mode: kecewa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...