Sunday, February 12, 2012

Sinopsis Drama Atas Nama Cinta Slot Akasia TV3

Drama Atas Nama Cinta merupakan pengganti kepada drama Gemersik Kalbu yang telah berakhir pada 10 Februari yang lepas. Bagi saya Gemersik Kalbu merupakan drama yang simple je. Taklah heavy sangat walaupun saya tak pernah pun baca novelnya. Tapi saya suka dengan watak Aqasha dalam drama tu =).

Okey, sekarang ni kita cerita tentang Drama Atas Nama Cinta pulak. Antara pelakon-pelakonnya ialah Shah Iskandar Mahfuz sebagai (Saiful/Ghaz), Fiza Halim memegang watak (Cinta), Shahz Jaszle (Tengku Farish), Wan Shade (Sulaiman), dan Roy Azman (Ahmad),dan Tasha sebagai (Balqis).

Drama bergenre romantik Atas Nama Cinta mengisahkan Ahmad bersama anaknya, Saiful pulang ke kampung halaman selepas melarikan diri daripada pengutip hutang yang mengejarnya. Dikampung, Saiful berkawan baik dengan Cinta. Dia selalu menyelamatkan Cinta daripada menjadi mangsa buli. Malangnya, bapa Saiful buat onar dengan mencuri wang simpanan ibu Cinta, Zahara.

Apakah kesudahan drama ini? Bagaimana pula tentang perhubungan Saiful dan Cinta apabila mereka telah dewasa? Ikuti kesudahan drama ini.

Drama ini akan ditayangkan di TV3 bermula pada 13 Februari 2012, 7-8 mlm, minggu hadapan. Jom kita tengok citer ni best ke tak?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...