Sunday, February 21, 2010

Yes, It's Sunday!

Yea...yea...hari ini hari Ahad. Bila dah Hari Ahad tu confirm la semua kita fikir apa nak buat, nak masak, nak pergi mana, nak makan kat luar ker kat rumah dan macam-macam lagi la. Kepada sesiapa yang ada anak tu mesti tengah plan ke mana nak bawak anak-anak pergi jalan-jalan. 

hehehe..aku pon camtu jugak. Pagi-pagi lagi aku dah plan tapi tak tau mana nak pergi. Any suggestion..? Sekarang ni aku tengah complete kan kerja rumah. Pastu boleh la berjalan-jalan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...