Tuesday, February 23, 2010

CUTI-CUTI MALAYSIA C.N.Y

....aku nak citer ni..masa cuti CNY ari tu..kami kengkawan pergi bercuti bersama keluarga..besa la..bawak le femili masing-masing kan...ada gak yang "single" a.k.a bujang la.
malas nak citer panjang2 jom cuci mata jap key...

 
...masa nih berenti kat R&R Tapah...
...Nampak tuh..sume nye kebulur...
Syukur la aku bangun nak siapkan makanan untuk SARAP..
Kol 3 pagi tau aku bangun!


haaa...ini la gambar Jambatan Pulau Pinang @ dlm bahasa owg putihnya Penang Bridge..
Cantek kan gambar ni...
kalau nak tau...aku la yang snap photo nie...


ni gambar kat Tokong Ular...
Ada kawan aku kat group kita orang ni ckp..gambar depan tokong gak nak di ambiknya...
Dpn Mesjid tak nak lak amik gmbr...hahaha...
Ehhh...ada tau...tapi bukan masa ni la...
nanti aku tunjuk...

...masa ni kan...semua gmbr wanita jer...tak nampak ker..mama-mama vogue yang nak pose ngn anak masing-masing..siap taik-tarik lagi...nampak?...eyyy...kelakar betul lar...yang cameraman ni pon satu...org tak ready lagi pon dah nk amk gambar....aishhh...

 
...haa
korang tau tak apa yang nuuuun jauh di sana tu...
...itu la Pulau Jerjak...
..aku ingat nak pose kat sini jap...tapi geng2 aku ni 
tak nak la pulak turun keta...
so ini je la yang sempat aku rakam...
.....................
.......................
.............................
hah...apa? nak lagi?
nanti la dulu...rehat jap....nanti kita sambung lagi key...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...